Korin kasvot

Korin juhlilla on kasvot

Haluamme auttaa asiakkaitamme erilaisten tilaisuuksien järjestämisessä ja ennen kaikkea ilahduttaa ja yllättää heidät.
Me rakastamme työtämme ja olemme ylpeitä ammattitaidostamme. 
Asiakkaidemme tyytyväisyys on tärkein tavoitteemme.

Korin juhlat -palvelukonsepti on toteutettu yhdessä ELY-keskuksen, Maaseuturahaston ja Ladecin kanssa.

Korin juhlat | Yhteistyössä mukana ELY-keskus, Maaseuturahasto ja Ladec
Korin juhlat | Juhani Saario, Liike- ja yrityskeskus Kori

Juhani Saario, Liike- ja yrityskeskus Kori

Korin liikekeskus on entinen linja-autotehdas, joka on ollut sukumme omistuksessa 1940-luvulta alkaen. Nykyisissä tiloissa toimii ajoneuvoteollisuuden lisäksi lukuisia palveluyrittäjiä. Vanha tiilinen tehdasrakennus on museosuojeltu ja sen kehittäminen on lähellä sydäntäni.

Korin juhlat | Annukka Linninen, Best Lake Nature Adventures

Annukka Linninen, Best Lake Nature Adventures

Best Lake Nature Adventures toteuttaa luontoelämyksiä juhliisi ja tapahtumiisi. Rentouttava metsäkävely kokouksen lomassa, nokipannukahvit luonnon helmassa tai lumikenkäilyä järven jäällä - meidän kanssamme pääset luontoon.

Korin juhlat | Pasi Karjalainen, KorinFoto

Pasi Karjalainen, KorinFoto

Laadukkaat kutsu-, ohjelma-, menu tai kiitoskortit ovat yksi osa onnistuneita juhlia. KorinFoto tarjoaa kokonaisvaltaisen kopiointi- ja tulostuspalvelun, jonka kautta saat tarvitsemasi kortit, esitteet ja julisteet haluamallesi paperille.

Eija Hyyryläinen, Kukkakauppa Villiviini

Kukat viimeistelevät tilaisuuden kattauksen sekä tyylin ja luovat tunnelmaa. Me Villiviinissä rakastamme kukkia ja visioimme ja toteutamme juuri teidän näköiset laadukkaat kukkasomistukset. 

Leena Ojala, Lounaskori

Hyvä ruoka on yksi elämyksellisen juhlan kulmakivistä. Lounaskoria luotsaava Leena on pitkän linjan ammattilainen. Pitopalvelua hän pyörittää suurella sydämellä ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Ilmari ja Mirva Myllynen, Mojo-tuotanto

Mojo-tuotanto on toiminut erilaisten kulttuuripalvelujen tuottajana jo yli 10 vuoden ajan. Tiimimme laaja osaaminen musiikin ja teatterin eri osa-alueilla ja kattava verkosto muihin alalla toimiviin tekee meistä yhden monipuolisimmista palveluntarjoajista Päijät-Hämeessä.

Korin juhlat | Toteutamme kokonaisvaltaisesti kokous- ja juhlapalveluita niin yrityksille kuin yksityisille

Meidän tarina

Jokaisen yrityksen pohjalla on tosi tarina, niin myös meillä. Keitä me olemme? Miksi perustimme Korin Juhlat? Entä mikä tekee meistä parhaan juuri siinä, mitä teemme? Lue meidän tarina täältä!