Korin juhlat | Vietä syntymäpäivät, valmistujaiset, rippijuhlat, kastejuhlat ja nimijuhlat Korilla! Lue lisää täältä.

Syntymäpäivät & muut juhlat

Moneksi muuntautuva juhlatilamme ja maistuvat juhlamenut takaavat onnistuneen illan. Ruokamme valmistuvat paikan päällä tuoreista raaka-aineista. Juhlatila somistetaan sesongin ja toiveidenne mukaan.

Vietä elämäsi juhlat Korilla: kastejuhlat, rippijuhlat, syntymäpäivät, valmistujaiset, eläkejuhlat.

Syntymäpäivät

Created with Sketch.

Kokoa ystäväsi sekä perheesi yhteen ja järjestä onnistuneet juhlat Korilla. Me autamme juhlien suunnittelussa ja ideoinnissa huomioiden henkilökohtaiset toiveesi sekä pidämme huolen juhliesi sujuvuudesta. Korilta saat kaiken tarvittavan yhden katon alta.

  • Puusepänsali ja Lounge tilat , Kallen kabinetti
  • Catering palvelut
  • Anniskelupalvelut tai voit tuoda omat juomat
  • Kukkasomistukset 
  • DJ-musiikin ja äänentoiston


Halutessasi voit pyytää tarjouksen pienemmälle tai suuremmalle henkilömäärälle.

Valmistujaiset

Created with Sketch.

Valmistujaiset ovat odotettuja tapahtumia ja opinnoista valmistuminen on aina hyvä syy juhlia isosti ja näyttävästi läheisten ihmisten kanssa. Korilta saat tähänkin valmiin ratkaisun, joka kattaa juhlatilan, herkullisen ruoan jälkiruokineen sekä kauniit kukkasomistukset ruoka- ja noutopöytiin.

Lisäpalveluna saat meiltä myös kutsu-, menu- ja kiitoskortit. Tarvittaessa voit pyytää tarjouksen pienemmälle tai suuremmalle henkilömäärälle.

Korin juhlat | Persoonallinen ja tunnelmallinen juhatila Villähteellä, Lahden ja Nastolan välissä. Vapaat tilat löydät täältä

Varauskalenteri

Ihastuitko Korin tunnelmalliseen tehdasmiljööseen? Valittavanasi on erilaisia tiloja, jotka ovat täysin muunneltavissa juuri sinun tarpeeseen. Onko tilasi historiaa huokuva Puusepänsali, LounasKorin moderni ravintolasali vai hieman intiimimpi LounasKorin kabinetti? Katso varauskalenteri ja tee varaus.

Korin juhlat | Etkö löytänyt mieleistäsi tuotepakettia? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mieleistäsi tuotepakettia sivuiltamme, mutta haluaisit silti järjestää juhlasi Korilla? Se onnistuu kyllä! Kerro meille minkälaista juhlaa olet suunnittelemassa ja vieraiden arvioitu määrä. Me autamme tapahtuman suunnittelussa ja ideoinnissa sekä varmistamme, että tapahtuma järjestyy helposti.