Korin juhlat | Oikeanlainen ohjelma tekee juhlastasi mieleenpainuvan elämyksen

Teemalliset juhlat

Kun saavut paikalle juhlaseurueesi kanssa juhlan teemaan virittäytyneenä, elämäsi juhlat voivat alkaa! Teemajuhlassa saat kaiken valmiina: ohjelmat, ruokailun, tulosteet ja koristelut.

Kotakekkerit

Created with Sketch.

Miltä kuulostaisi hieman erilaisempi juhlamiljöö?
Lähde Annukan johdolla metsän siimekseen, jossa aluksi reippaillaan rennosti metsäkävelyllä ja nautitaan raittiista ilmasta sekä luonnosta. Kotateltalla nuotion ympärillä juodaan nokipannukahvit, syödään nuotiotoastit sekä lettukakkua.
Kesto 2 tuntia.
Kotakekkereihin on helppo yhdistää juhlaruokailu Puusepänsalissa tai vaikkapa ulkona juhlatelttaan katettuna. 

Kotakekkerit 15 henkilön ryhmälle 36 €/hlö.

Hullun hatuntekijän teekutsut

Created with Sketch.

Saako Kiireinen Kani juhlijoilta apua kadonneen viestin löytämiseksi?
Hullun hatuntekijän teekutsut sopivat kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Teekutsuilla nautitaan
hullunkurisista herkuista Ihmemaan tyyliin unohtamatta iloisia teekuppeja ja autetaan Kania ratkomalla tehtäviä. Emmehän halua, että kutsut päättyvät liian aikaisin?
Kesto 2 tuntia.

Hullun hatuntekijän teekutsut 29 €/hlö, minimi 20 osallistujaa.

Korin trokari - 20-luvun teemajuhla

Created with Sketch.

Kieltolaista huolimatta näissä juhlissa riittää kostuketta janoisille juhlijoille! Elleivät sitten poliisi pääse neiti Sarpanevan jäljille...
Eletään salakapakoiden, jazzmusiikin ja mykkäelokuvien kulta-aikaa. Hollywoodista Suomeen palanneen laulajatähden, neiti Sarpanevan Korille rakentama salainen "teehuone" tarjoaa kaiken sen, mitä Hollywoodin salaiset jazzklubit valtameren toisella puolen.
Noutopöydästä nautitaan herkullisia ruokia ja tanssitaan swingmusiikin ja charlestonin tahdissa. Baarista tarjoillaan coctaileja ja huurteisia juomia. Tuoko ilta mukanaan joitakin yllätyksiä? Nosta juhla-asusi kaapista ja heittäydy 20-luvun jännittävään tunnelmaan!

Korin trokari -juhlat voidaan toteuttaa haluamanasi pakettina. Iltaa ohjaa neljä näyttelijää, jotka johdattavat juhlavieraat vuoden 1928 tunnelmaan.
Hinta alkaen 69 €/hlö, minimi 60 henkilölle.

Juhlailtaan voitte tuoda omat juhlajuomat tai voimme järjestää ravintolan hoitamaan anniskelun.

Korin juhlat | Aloita esimerkiksi polttarit luonnon keskellä tai heittäydy 20-luvun teemajuhliin syntymäpäivillä

Varauskalenteri

Varaa juhlillesi teema tästä ja anna meidän hoitaa käytännönjärjestelyt puolestasi. Kun tulet Korille, sinun ja juhlaseurueesi tarvitsee ainoastaan valmistautua elämänne juhlaan.

Korin juhlat | Kokous- ja juhlapalvelut joko valmiina tuotepakettina tai ammattilaisten kanssa suunniteltuna Korilta!

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa tarjoamistamme paketeista? Tai onko sinulla kenties mielessä teema, jonka haluaisit toteuttaa, mutta et tiedä onko se mahdollinen? Ota yhteyttä. Autamme mielellämme!