Sinun juhlasi

Tehdään yhdessä tapahtumastasi elämys!

Tarjoamme juhlatilat ja -palvelut kaikkiin elämäsi juhliin, oli kyseessä sitten häät, polttarit, syntymäpäivät, kastejuhlat, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat tai muistotilaisuudet. Tilamme muuntautuvat hyvin eri kokoisiin tilaisuuksiin 20-150 henkilölle. 

Palvelupakettimme

Korin juhlat | Rouheat tiiliseinät ja uniikki tehdasmiljöö luovat juhlallesi lämminhenkisen ja onnistuneen juhlan.

Häät

Haetko tunnelmallista ja historiaa huokuvaa häätilaa Lahdesta ? Puusepänsalimme rouheat tiiliseinät ja uniikki tehdasmiljöö luovat lämminhenkisen juhlan.

Korin juhlat | Syntymäpäivät Korilla? Kerää yhteen perheesi, ystäväsi ja sinulle tärkeät ihmiset ja tule juhlimaan meille!

Syntymäpäivät

Hyvä ruoka tekee juhlasta erityisen. Me toteutamme tilaisuuteenne sopivan tarjoilun ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Sallimme myös omat juhlajuomat.

Korin juhlat | Teemajuhlat ovat erinomainen tapa tuoda sisältöä juhliin

Teemalliset juhlat

Kun haluat järjestää jotain erilaista ja mieleenpainuvaa, teemajuhlat ovat erinomainen tapa tuoda sisältöä juhliisi. Valitse valmis paketti tai suunnitellaan yhdessä.

Korin juhlat | Toteutamme muistotilaisuudet kauniisti ja arvokkaasti vainajaa kunnioittaen

Muistotilaisuudet

Suuressa surussa voit jättää muistotilaisuuden järjestämisen huoleksemme. Toteutamme surusidonnat ja tilasomisteet sekä tarjoilut arvokasta tilaisuutta kunnioittaen.

Korin juhlat | Juhla- ja kokouspaikka on tila, jossa muistot ja ideat syntyvät. Varaa tapahtumallesi sopiva juhlatila täältä

Varauskalenteri

Me uskomme, että juhla- tai kokouspaikka on aina enemmän kuin pelkkä tila. Se on miljöö, jossa syntyvät muistot yhdessä sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Varauskalenterimme kautta voit varmistaa tilaisuudellenne sopivan ajankohdan.

Asiakaslupauksemme

Järjestä tapahtumasi Korin rouheassa tehdasmiljöössä. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut tilasta tarjoiluihin ja ohjelmaan - oli kyseessä kokous tai elämäsi juhla. Monialaiset ammattilaiset palvelevat sinua henkilökohtaisesti.

Korin juhlat | Puusepänsali on juhlatila Lahdessa, joka soveltuu maksimissaan 160 henkilön tilaisuuksiin
Korin juhlat | Löydät juhliesi kukat ja somisteet myös Liike- ja yrityskeskus Korilta Kukkakauppa Villiviinistä
Korin juhlat | Järjestä unohtumattomat ja kauniit juhlat Korilla. Lähialueet Lahti, Nastola ja Villähde
Korin juhlat | Juhliesi pitopalvelun toteuttaa vuosien ammattitaidolla Lounaskori

Tilat

Korin tarjoamat juhlatilat ovat rouheat, tunnelmalliset ja lämminhenkiset. Tarjolla on kolme erilaista tilaa ja ne ovat muunneltavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Katso ja ihastu Koriin!