Yrityksille

Rentoudu, kokousta ja viihdy Korilla

Suunnittelemme yrityksellesi mieleenpainuvan kokouksen tai tapahtuman. 
Voit valita valmiista palvelupaketeistamme teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.

Palvelupaketit yrityksille

Kokoukset

Uudistetuissa tiloissamme järjestät kokouksesi vaivattomasti. Tilamme soveltuvat erikokoisille ryhmille ja muokkautuvat tarpeidenne mukaisesti. Hyvät liikenneyhteydet ja isot ilmaiset parkkipaikat.

Korin juhlat | Juhlatilamme muuntautuvat asiakkaidemme tarpeisiin helposti ja maistuvat juhlamenut takaavat onnistuneen illan

Yritysjuhlat

Moneksi muuntautuva juhlatilamme ja maistuvat juhlamenut takaavat onnistuneen illan. Ruokamme valmistuvat paikan päällä tuoreista raaka-aineista. Juhlatila somistetaan sesongin ja toiveidenne mukaan.

Korin juhlat | Tarjoamme monipuoliset ohjelmat yrityksesi virkistyspäiviin joko sisälle tai ulos

Virkistyspäivät

Monipuoliset ohjelmat sisällä tai ulkona työhyvinvointipäiväänne. Ainutlaatuinen tila, suussa sulavat herkut ja rento ohjelma takaavat onnistuneen päivän.


Varauskalenteri

Yritysmaailma voi olla hektistä. Tästä syystä uskomme, että kokousten, yritysjuhlien ja mahdollisten asiakastilaisuuksien käytännönjärjestelyt kannattaa jättää ammattilaisille. Me autamme mielellämme ja toteutamme toivomasi tilaisuuden yhdessä sinun kanssasi. Voit varata juhlatilan joko helposti verkosta tai laittaa meille viestiä.

Korin juhlat | Kuvituskuva (c) Renáta-Adrienn, Unsplash

Korin juhlien arvot

Kun päätätte järjestää kokouksenne tai tilaisuutenne Korilla, me lupaamme että tapahtuman järjestäminen sujuu vaivattomasti. Korin juhlat on kuuden mikroyrityksen muodostama palvelukonsepti, joka tarjoaa kaikki tarvitsemanne palvelut yhdestä paikasta. 

Korin juhlat | Puusepänsali on erinomainen paikka yritysjuhlille tai asiakastilaisuuksille. Tule tutustumaan paikan päälle!